Forum Index -> YouView -> 404 error
Delete Thread
Page First 1 2 Last

dthree
October 24, 2009, 12:01:55 PM
I am getting a 404 error in youview when trying to view videos from the browser plug in. Video clips play fine from the youview list on the left.

Mr. Gecko
October 24, 2009, 12:05:43 PM
You must be using YouView 0.4.2 or 0.4.1, I updated and fixed that problem. The current version is 0.4.3

dthree
October 24, 2009, 12:09:03 PM
The "Open URL" in the file menu does not work either, even if i copy the url of a playing clip, then paste it in to the Open URL box.

dthree
October 24, 2009, 12:10:15 PM
Using 0.4.3

I'll DL again and try. I'm in snow leopard, btw.

Mr. Gecko
October 24, 2009, 12:11:07 PM
Oh that problem, yeah I noticed that and will be fixing it in 0.5 or sooner if YouTube updates their page to where it doesn't play.

weber
November 22, 2009, 10:37:46 AM
404 error 22 november ,after install no way to get back to view ytube. snow leopard ;really pissed off .even after uninstall . no way to find plugin!!!. not happy!

Andy
July 25, 2010, 11:48:51 AM
Hi there, i've been getting a 404 error for the past week and i'm using the latest version of the product (registered)

Any help would be appreciated

Mr. Gecko
July 25, 2010, 1:49:04 PM
How can I make the top easier to see? I thought green was good enough. I guess I'm going to make it yellow and red.

NEON_TANGO
July 30, 2010, 2:42:11 PM
The yellow-&-red notice at the top of this page got my attention. Thanks!

:::Ahem! Scroll to the top of this page, people, before you launch your issue-rocket. ;-)

Mr. Gecko
August 5, 2010, 11:00:11 PM
I have fixed this issue at http://mrgeckosmedia.com/applications/info/YouView Hope you guys enjoy the new features and if you have any ideas, I'm open.

Page First 1 2 Last
Name:
Email Address:
Message:
Image Verification:
verify
Refresh