Forum Index -> VoiceMac -> Can't listen to voicemail −5401
Delete Thread
Page First 1 2 3 Last

Mabo
October 28, 2009, 4:15:50 PM
I've only just downloaded this app, and the first thing I wanted to try, the voicemail, brings up a list of my messages, but when I click on one to listen to, the little Play arrow comes up and after a few seconds of "loading" is replaced with "-5401".
Has anyoone mentioned this yet, or do you know about it and are working on it? Am I doing something wrong?
I have a Macbook Pro running OS X 10.6.1.

Mr. Gecko
October 28, 2009, 4:22:00 PM
I noticed it appear once, but when I reopened it, it started to play.

mabo
October 28, 2009, 4:41:38 PM
I've reopened it a few times and I'm still getting the -5401 error. Is there anything else I could try?

Mr. Gecko
October 28, 2009, 4:47:04 PM
Is it on all voicemail or just that one? It could also be because it's not public, but I'm unsure.

mabo
October 28, 2009, 5:42:36 PM
It's happens with all the messages I have in my inbox. I'm not sure about the public thing, but I don't know how to change that.

Martin
November 16, 2009, 4:03:22 AM
Having the same problem. I thought it might somehow be ClicktoFlash if maybe you're using Flash to play back the voicemails, but disabling didn't fix the problem. HELP!

Mr. Gecko
November 16, 2009, 8:22:06 AM
I am going to work on 2 other projects before I get back to Voice Mac to fix this problem and the leak. Please be patient.

Mr. Gecko
November 16, 2009, 11:19:27 AM
Try this, http://mrgeckosmedia.com/VoiceMac.zip.

Martin
November 16, 2009, 1:53:23 PM
Nope, same problem. Would you like the console messages?

Mr. Gecko
November 16, 2009, 1:56:10 PM
if you can run the debug version, sure.

Page First 1 2 3 Last
Name:
Email Address:
Message:
Image Verification:
verify
Refresh